Romana English
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel ACASA Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel
COMPANIA PREFABRICATE NOU CABINE CONTACT

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerSPECIFICAŢII TEHNICE PENTRU CABINE KARMOD PORTABILE MOBILE, ECONOMICE, PENTRU TOALETĂ, FĂRĂ IZOLAŢIE (PERETE SIMPLU) 115 X 120:

Seria Karmod pentru toaletă (WC) şi duş este o serie specială de produse pentru destinaţii profesionale, orientată special către spaţii comune cum ar fi zonele comerciale, şantierele de construcţii, spaţiile sociale sau ale firmelor. Există două avantaje importante care derivă din mobilitate şi portabilitate – o toaletă modernă cu sistem de duş, şi aspect estetic în proiectare, cu soluţii funcţionale pentru utilizatori. Cabinele oferă diferite alternative la toaletele şi băile mobile datorită structurii lor modulare, sunt realizate conform sistemului de garanţie şi dispun de o izolaţie din cinci elemente. În felul acesta ele răspund aşteptărilor beneficiarilor.

1. Toate panourile care alcătuiesc pereţii şi tavanul cabinei Karmod pentru WC şi duş sunt realizate din poliester armat cu fibră de sticlă, ca panouri compacte de perete.

2. Cabina Karmod pentru WC este formată din 3 componente. După legarea panourilor, ea este izolată cu silicon antibacterian şi etanşată împotriva pătrunderii apei, zăpezii, prafului şi zgomotului, asigurându-se totodată şi aspectul estetic.

3. Suprafaţa exterioară a cabinei Karmod pentru WC şu duş este realizată din poliester armat cu fibră de sticlă, de culoare albă. Suprafaţa interioară este de culoare galbenă şi prezintă un design cu fibre. Panourile sunt rezistente la condiţiile climatice şi au proprietăţi anti-corozive. Nu ruginesc şi nu putrezesc, sunt uşor de curăţat, şi rezistă la şocuri şi greutăţi de 400 kg.

4. Suprafeţele interioare şi cele exterioare care alcătuiesc cabinele Karmod pentru WC şi duş sunt realizate dintr-un material acoperit cu un strat de protecţie rezistente la razele soarelui, într-un interval de temperatură – 25 0C - +60 0C.

5. Uşa de aluminiu a cabinet Karmod pentru WC şi duş este vopsită cu vopsea albă electrostatică. Dispune de un geam de 4 mm grosime. Uşa cabinei este fixată pe 3 balamale. Sistemul de închidere al uşii este marca ITO. Pentru fundul cabinei, se foloseşte un panou dublu cu poliuretan.

6. Caracteristicile cabinei pentru WC: Sunt instalate instalaţii de apă aparente. Ţevile pentru apa potabilă şi cele de scurgere sunt marca FIRAT.

7. Toaleta turcească şi chiuveta sunt realizate din poliester. Toaleta europeană (closetul) este realizat din ceramică. Closetele sunt instalate în cabina WC. Ceramica este marca DOGVIT.

8. Bateria de apă şi robinetul pentru tras apa sunt montate pe instalaţia sanitară. Toate echipamentele sunt marca ECESAN.

9. Rezervoarele de apă sunt suspendate sau fixate pe spatele cabinei. Rezervoarele sunt montate cu tubulatură aparentă sau ţevi drepte. Rezervoarele de apă sunt marca TEMA.

10. Întrucât podeaua cabinei WC este deseori udă, ea este realizată din poliester (fibră de sticlă) în producţie proprie.

11. pentru Cabina de duş Karmod, cu excepţia celorlalte dotări, noi producem cada de duş din poliester, 70 x 90cm. Echipamentele de duş, care includ capul duşului cu butonul cald-rece, sunt marca ECE. Există o instalaţie de apă caldă-rece şi o tăviţă pentru săpun. Ţevăria pentru încălzitorul de apă este instalată în cabina de duş.

12. În cabina Karmod există o instalaţie electrică montată aparent. În colţurile cabinei se găsesc siguranţa automată Siemens de 16 A, precum şi priza de împământare VIKO împreună cu comutatorul. Cabina dispune de o instalaţie de iluminat marca VIKO, cu un bec de 40 W pe tavan.

13. Cabinele WC dispun şi de suport pentru hârtia igienică, oglindă, cuier pentru haine, oglindă cu ramă din material plastic, sită, sifon pentru spălat, capac closet şi alte instalaţii.

14. Cabina Karmod dispune de certificat de calitate TSEK şi ISO 9001:2000 şi este marcă înregistrată. Cabinele dispun de Certificat de Înregistrare Industrială, iar denumirea comercială este avizată de Autoritatea pentru Mărci. Cabinele dispun de o garanţie de 1 an pentru defectele de producţie şi manoperă.

15. Cabina Karmod are plăcuţe de identificare din aluminiu, aplicate prin lipire, cu numele Karmod. Dacă aceste plăcuţe sunt îndepărtate, garanţia devine nulă.
Livrarea cabinelor Karmod în ISTANBUL se face pe cheltuiala firmei iar în afara oraşului pe cheltuiala clientului. Livrarea cabinelor se face cu camionul până la punctul în care are acces camionul. Dacă este nevoie de o macara pentru amplasarea cabinei sau locul este dificil, datorită unor pereţi sau o unui loc mai îndepărtat, închirierea macaralei şi costurile operaţiunilor sunt suportate de cumpărător.

DOMENII DE ACTIVITATE

Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Santiere de constructii
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Dotari Sociale
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Locuinte
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Camine
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Scoli
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Spitale
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Centre Medicale
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Tabere de refugiati
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Cladiri Militare
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Scoli de Politie
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Penitenciare
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Paza
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Unitati pentru locuit     urgenta
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Sali de masa & Bucatarii
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Spalatorii
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Unitati WC-dus
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Scoli
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Cladiri Uzine
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Cladiri industriale
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Depozitari la rece
Cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel  Statii de combustibili

ACASA | COMPANIA | PREFABRICATE | NOU | CABINE | CONTACT


Copyright © 2009 Cabinepaza.ro Toate drepturile reservate. Web design: Dezibel Media Web hosting: Web Hotel


Acest site a fost optimizat pentru urmatoarele cuvinte cheie: cabine de paza, constructii prefabricate, cabine, containere, structuri din otel, case prfabricate, containere pentru birouri, cabine modulare, toalete mobile, case din otel, case prefabricate, cladiri prefabricate, cabine prefabricate, locuinte prefabricate, case din otel, locuinte din otel, cladiri din otel, planuri pentru locuinte din otel, cadre din otel, Locuinţe tip container, Case tip container, Containere etajate, Containere demontabile, Containere pentru birouri, Containere pentru armată, Bungalouri, cabine modulare, cabine de paza, cabine pentru toalete portabile, cabine pentru bai si dusuri, pentru Google, cel mai puternic motor de cautare web.